Kontaktinformasjon

Vår visjon er å skape trygghet og forutsigbarhet for deg som kunde. Vår brede erfaring og dyktige kollegaersørger for at du alltid skal få hjelpen du trenger, enten behovet er service, reparasjoner eller montering av utstyr.

JÆREN MARITIME & FRITID AS

OM OSS

Bli litt bedre kjent med oss og vår bedrift

Jæren Maritime & Fritid AS

Vår visjon er å skape trygghet og forutsigbarhet for deg som kunde. Vår brede erfaring og dyktige kollegaer sørger for at du alltid skal få hjelpen du trenger, enten behovet er service, reparasjoner eller montering av utstyr.

Hvem er vi

Med lidenskap for båt og båtliv startet Odd Egil og Terje Voll Jæren Maritim i 2020. To brødre med solid kunnskap og en unik teknisk erfaring som ser løsninger der andre ser problemer.

Vårt mål er å bli en komplett båtforhandeler kjent for god service og fagkunnskap.

VÅRT TEAM

Terje Voll

Daglig Leder

Odd Egil

Daglig Leder

Torstein Voll

Medarbeider/Mekaniker

Om Odd Egil & Terje

Odd Egil og Terje er grunnleggerne bak Jæren Maritime og fritid AS. Til sammen har de 80 års erfaring i yrkeslivet og har gjennom årenes løp opparbeidet en stor og solid kunnskap om service, reparasjon og vedlikeholdsrutiner innenfor båtlivet.

Begge har en lidenskap for sjøen og ønsker gjennom Jæren Maritime & fritid å skape fornøyde kunder ved å bidra til ett tryggere og enklere båt liv.

JÆREN MARITIME & FRITID AS

Kontakt oss for service

Kontakt Terje eller Odd Egil for en hyggelig båtprat pr tlf 46888503 eller 91690244. Du kan også bruke kontaktskjemaet du finner på kontaktsiden.