Kontaktinformasjon

Vår visjon er å skape trygghet og forutsigbarhet for deg som kunde. Vår brede erfaring og dyktige kollegaersørger for at du alltid skal få hjelpen du trenger, enten behovet er service, reparasjoner eller montering av utstyr.

JÆREN MARITIME & FRITID AS

BÅTSERVICE

Her får du all hjelpen du trenger for å holde båten din i topp stand!

MOTORSERVICE

Service av båt

SERVICE AV BÅT

Klargjøring av båt

Vårklargjøring av båt. Slapp av og la oss ta rengjøringen både innvendig og utvendig! Start båtsesongen med en ren og pen båt uten å måtte bruke hele Påsken på båtpussen!

SERVICE AV BÅT

Profesjonell utstyr

Vi har profesjonell utstyr til selv den vanskeligste rengjørings oppgave. Vi har utviklet et unikt full-range konsept innen vedlikehold av båt.

BÅTSERVICE

Teakrens

Vedlikehold av teaktre handler mest om at ting skal se flott ut. Flott treverk hever helhetsinntrykket på båten og gjør den vakker å se på.

BÅTSERVICE

Polering

La proffe folk polere båten din. Ved å gjøre en jevnlig og proff polering får du en sterkere overflate som er lettere å holde ren og krever mindre vedlikehold.

BÅTSERVICE

Bunnstoffing

Regelmessighet er nøkkelordet når det gjelder pleie. Bunnstoffing er viktig for at ting ikke skal feste seg og grå på bunnen. Er bunnen ikke glatt og bruker båten mer drivstoff.

BÅTSERVICE

Båtpleie

Jevnlig pleie av båten din er smart. Hos oss finner du kompetansen og lidenskapen for alle typer vedlikehold som gjør at din båt varer lengre, tar seg godt ut og virker slik den skal.

JÆREN MARITIME & FRITID AS

Kontakt oss for service

Kontakt Terje eller Odd Egil for en hyggelig båtprat pr tlf 46888503 eller 91690244. Du kan også bruke kontaktskjemaet du finner på kontaktsiden.